شکلات ها ، مدت زمان کمی است که به خانه های ما راه یافته اند ، در صورتی که نمودار رشد علاقه مندی به این خوراکی ، روز به روز در حال افزایش است.
شکلات، برای در مان بیماری هایی همچون اختلالات حافظه ای و فشار خون بسیار مناسب هستند و متخصصان ، خوردن آن را قبل از امتحانات توصیه می کنند.واژه شکلات، برای نامیدن انواع کاکائوها، تافی ها و آبنبات هایی که در کشورمان استفاده می شوند، به کار می رود. در صورتی که هر کدام از آنها در صنایع غذایی تعریف خاصی دارند و نوع تولید و مواد اولیه هر یک از آنها با دیگری متفاوت است. با این مقدمه، حتما متوجه شده اید که مطلب این شماره صفحه «صنایع غذایی» در مورد انواع شکلات هاست…