شکلات ها ، مدت زمان کمی است که به خانه های ما راه یافته اند ، در صورتی که نمودار رشد علاقه مندی به این خوراکی ، روز به روز در حال افزایش است.

شکلات، برای در مان بیماری هایی همچون اختلالات حافظه ای و فشار خون بسیار مناسب هستند و متخصصان ، خوردن آن را قبل از امتحانات توصیه می کنند.واژه شکلات، برای نامیدن انواع کاکائوها، تافی ها و آبنبات هایی که در کشورمان استفاده می شوند، به کار می رود. در صورتی که هر کدام از آنها در صنایع غذایی تعریف خاصی دارند و نوع تولید و مواد اولیه هر یک از آنها با دیگری متفاوت است. با این مقدمه، حتما متوجه شده اید که مطلب این شماره صفحه «صنایع غذایی» در مورد انواع شکلات هاست…

ادامه مطلب