دنیای شکلاتی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

چگونه شکلات مرغوب را از نامرغوب بشناسیم

chocolat-650x330

از شکلات پر فروش برای پذیرایی می توان شکلات تلخ، سفید، شیری، مغزدار، طعم دار، و میوه ای را انتخاب کرد.

اما چه نوع شکلاتی بهتر است؟ یک متخصص بهداشت موادغذایی با اشاره به این مساله گفت: «خرید شکلات‌های بسته‌بندی شده کارخانه‌ای نسبت به شکلات‌هایی که در قنادی‌ها تهیه می‌شود، ارجحیت دارد

«شکلات مرغوب شکلاتی است که در تهیه آن از کره کاکائو و کاکائوی خالص استفاده میشود که در این صورت گران و مرغوب است ولی گاهی شاهد تقلبی در روند تولید شکلات هستیم مثلاً برای کاهش هزینه، به جای کاکائو مقدار زیادی شکر یا به جای کره کاکائو، روغن معمولی یا حتی پارافین در ترکیب آن‌ها افزوده می‌شود که به شدت کیفیت شکلات پایین می‌آید.

وی در ادامه به یکی دیگر از تقلب‌هایی که در فرایند تولید شکلات شیری صورت می‌گیرد اشاره کرد و گفت: «گاهی هم شاهد هستیم که در تولید شکلات شیری به جای پودر شیرخشک از پودرهای مشابه استفاده می‌شود که این کار به شدت کیفیت شکلات شیری را کاهش می‌دهد. شکلات مرغوب، شکلاتی است که شفافیت و درخشندگی خاصی داشته باشد و وقتی آن را در دهان می‌گذارید، همان لحظه آب شود. شکلات‌هایی که از کره کاکائوی خالص تهیه شده باشد، در دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد ذوب می‌شود. این نوع شکلات هنگام در دست گرفتن به دلیل حرارت بدن ذوب می‌شود

 

 

برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکساولینفروشگاهحقیقی ومجازیمواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

شکلات

۹۶/۰۳/۲۷ موافقین ۰ مخالفین ۰
شوکوباکس شوکوباکس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی