دنیای شکلاتی

معرفی طعم حقیقی شکلات و قهوه و پاستیل :)

۵۰ نکته برای پختن کیک های بهتر

96961585.S8knaOjQ

مواد اولیه
۱٫       مواد کیک باید در دمای اتاق باشند (باید ۶۰ تا ۹۰ دقیقه قبل از درست کردن کیک مواد را از یخچال خارج کنید.)
۲٫       برای سنجیدن تازگی تخم مرغ، آن را در یک کاسه پر از آب قرار دهید. اگر در آب فرو رفت، تازه است
و اگر شناور روی آب بمانند و یک طرف آن روی آب باشد، تخم مرغ کهنه است.
۳٫       منظور از تخم مرغ، معمولا تخم مرغ بزرگ است.
۴٫       منظور از شیر، معمولا شیر هموژنیزه شده است.
۵٫       می توانید به جای شیر، از ماست یا خامه ترش استفاده کنید تا بافت های مختلف را برای کیک امتحان کرده باشید.
۶٫       به عنوان جایگزینی برای باتر میلک، یک قاشق غذاخوری سرکه (یا آبلیمو) به یک لیوان شیر هموژنیزه اضافه کرده و هم بزنید.
(بعد از ده دقیقه شیر بریده می شود و آماده استفاده به جای باترمیلک است.)
۷٫       اندازه گیری وزن مواد اولیه با ترازوی دیجیتال آشپزخانه، بهترین و دقیق ترین شیوه اندازه گیری برای پخت است.
۸٫       سفیده یک تخم مرغ بزرگ = ۳۷ گرم و زرده یک تخم مرغ بزرگ = ۲۰ گرم. بهترین و آسانترین زمان جداسازی
سفیده از زرده، وقتی است که تخم مرغ سرد است. ولی سفیده تخم مرغ وقتی در دمای اتاق و یا دمای بیشتر است، بهتر زده شده و فرم می گیرد.
۹٫       سفیده تخم مرغ را می توان فریز کرد. برای استفاده از آن، از شب قبل سفیده فریز شده را از فریزر خارج کنید.

برای ادامه مطلب در شوکوباکس همراه باشید...

شوکوباکس اولین فروشگاه حقیقی و مجازی مواد غذایی خارجی(شکلات،پاستیل،قهوه،چای)،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

وبسایت         www.shokobox.ir

تلگرام          telegram.me/shokobox

اینستاگرام        instagram.com/shokobox.ir

تلفن             02126769508 - 02126769182 

50 نکته در مورد پخت کیک

علت پف نکردن کیک

مواد لازم برای پختن کیک

نکات مهم در مورد پختن کیک

پخت کیک

چرا کیک پف نمیکنه

چطوری کیک بپزم

چطوری کیک بپزیم

چطوری کیک درست کنم

کیک

۹۶/۰۳/۰۶ موافقین ۰ مخالفین ۰
شوکوباکس شوکوباکس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی